Sea-Band lajša slabost pri napadih migrene!

Avg 23, 2020 | Aktualno

Težava pri pacientih z migreno je, da glavobol lahko spremljata tudi slabost in bruhanje. Običajno pri bruhanju pacienti zdravil za lajšanje težav ne zadržijo v sebi, kar pomeni, da simptomi migrene niso blažji.

Študija na pacientih z občutkom slabosti pri migreni ob uporabi Sea-Banda je bila izdelana v Nemčiji, na Berolina kliniki, ki je specialna klinika za rehabilitacijo pacientov z migreno in kroničnimi glavoboli.

Poudarek je na vedenjskih in psiholoških terapijah z glavnim ciljem, da dopolnijo ali celo nadomestijo zdravljenje z običajnimi zdravili.

V študiji je sodelovalo 41 pacientov s kronično migreno, ki so morali oceniti stopnjo slabosti med migreno preden so nosili Sea-band in med tem ko so ga nosili – pri naslednjem napadu migrene. 83% testiranih oseb je poročalo o občutnem zmanjšanju slabosti, 44% oseb je poročalo, da je bila slabost signifikantno šibkejša. Študija pokaže, da Sea-Band lahko zmanjša slabost in bruhanje med napadi migrene in tako nudi pacientom višjo kakovost življenja brez stranskih učinkov zdravil, kot je npr utrujenost.

0 Comments

Submit a Comment

Išči

Predlagani izdelki v trgovini

SLEDI NAM POVSOD:

REGISTRIRAJ SE:

Dostava naslednji dan

Brezplačna dostava nad 30€, vaše naročilo dostavimo do vaših vrat že naslednji dan!

100% varni nakup

Spletna trgovina deluje na najsodobnejših tehnologijah, kar zagotavlja vašo popolno varnost.

Hitra pomoč

Nudimo hitro pomoč pri naročilih in pri splošnih vprašanjih, ki vam onemogočajo takojšni nakup.

5% popust
10% popust
5% popust
10% popust
10% popust
5% popust
30% popust
20% popust
Zavrti kolo sreče!

Z malo sreče do velikega popusta! 🎉

Z igranjem se strinjate s pogoji sodelovanja.

logo