Sea-Band lajša slabost pri napadih migrene!

Avg 23, 2020 | Aktualno

Težava pri pacientih z migreno je, da glavobol lahko spremljata tudi slabost in bruhanje. Običajno pri bruhanju pacienti zdravil za lajšanje težav ne zadržijo v sebi, kar pomeni, da simptomi migrene niso blažji.

Študija na pacientih z občutkom slabosti pri migreni ob uporabi Sea-Banda je bila izdelana v Nemčiji, na Berolina kliniki, ki je specialna klinika za rehabilitacijo pacientov z migreno in kroničnimi glavoboli.

Poudarek je na vedenjskih in psiholoških terapijah z glavnim ciljem, da dopolnijo ali celo nadomestijo zdravljenje z običajnimi zdravili.

V študiji je sodelovalo 41 pacientov s kronično migreno, ki so morali oceniti stopnjo slabosti med migreno preden so nosili Sea-band in med tem ko so ga nosili – pri naslednjem napadu migrene. 83% testiranih oseb je poročalo o občutnem zmanjšanju slabosti, 44% oseb je poročalo, da je bila slabost signifikantno šibkejša. Študija pokaže, da Sea-Band lahko zmanjša slabost in bruhanje med napadi migrene in tako nudi pacientom višjo kakovost življenja brez stranskih učinkov zdravil, kot je npr utrujenost.

0 komentarjev

Oddajte mnenje a Comment

SLEDI NAM POVSOD:

REGISTRIRAJ SE:

logo