DOSTAVA

Naročeni izdelki bodo odposlani najkasneje v roku 2 delovnih dni od prejema potrjenega  naročila in plačila . V primeru plačila po predračunu so izdelki poslani šele po plačilu predračuna. Predračun je potrabno plačati v roku 7 dni, drugače se naročilo stornira. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem obvestil kupca in v primeru predplačila vrnil denar.

Naročeni izdelki bodo dostavljeni s hitro dostavo. Stroški dostave se obračunajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaupnost narave izdelka.

V primeru, ko ponudnik pravočasno odpremi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje blaga.

Če je ob prevzemu pošiljke opazno, da je artikel ali paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. Takšen paket je potrebno osebno dostaviti na najbližjo pošto v enakem stanju kot ob prevzemu, poštni uslužbenec pa bo izpolnil Zapisnik o poškodovani pošiljki. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Varnost

Top Pharma d.o.o.  se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno prodajalno podjetja Top Pharma d.o.o.. Z uporabo spletne prodajalne soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Privolitev

Z registracijo na spletni prodajalni www.toppharma.si se strinjate, da podjetje zbira podatke na način in v namene, ki so opisani v tej izjavi.

Blagovne znamke

Samo zaupanja vredne blagovne znamke

Top Pharma je farmacevtsko podjetje, ki v Sloveniji trži skrbno izbrana zdravila, medicinske pripomočke, prehranska dopolnila in naravno kozmetiko.

Naši izdelki so izbrani tako, da zadovoljujejo pričakovanja uporabnikov skozi celotni življenjski cikel. Naš cilj je presegati pričakovanja kupcev ob hkratnem dvigovanju dolgoročne kakovosti življenja in bodočih generacij.

SLEDI NAM POVSOD:

REGISTRIRAJ SE:

5% popust
10% popust
5% popust
10% popust
10% popust
5% popust
30% popust
20% popust
Zavrti kolo sreče!

Z malo sreče do velikega popusta! 🎉

Z igranjem se strinjate s pogoji sodelovanja.

logo