DOSTAVA

Naročeni izdelki bodo odposlani najkasneje v roku 2 delovnih dni od prejema potrjenega  naročila in plačila . V primeru plačila po predračunu so izdelki poslani šele po plačilu predračuna. Predračun je potrabno plačati v roku 7 dni, drugače se naročilo stornira. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem obvestil kupca in v primeru predplačila vrnil denar.

Naročeni izdelki bodo dostavljeni s hitro dostavo. Stroški dostave se obračunajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaupnost narave izdelka.

V primeru, ko ponudnik pravočasno odpremi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje blaga.

Če je ob prevzemu pošiljke opazno, da je artikel ali paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. Takšen paket je potrebno osebno dostaviti na najbližjo pošto v enakem stanju kot ob prevzemu, poštni uslužbenec pa bo izpolnil Zapisnik o poškodovani pošiljki. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Varnost

Top Pharma d.o.o.  se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno prodajalno podjetja Top Pharma d.o.o.. Z uporabo spletne prodajalne soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Privolitev

Z registracijo na spletni prodajalni www.toppharma.si se strinjate, da podjetje zbira podatke na način in v namene, ki so opisani v tej izjavi.

logo