NAČINI PLAČILA

Naročene izdelke je mogoče plačati na naslednje načine:

  • po povzetju,
  • s plačilnimi karticami (Visa, Diners,Mastercard)
  • plačilo po predračunu
  • z Moneto

Naročeni izdelki bodo odpravljeni po prejetem plačilu, razen v primeru plačila po povzetju.

 

PLAČILNE KARTICE

V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami veljajo še naslednji pogoji:

  • plačnik (podatki v profilu uporabnika) mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne kartice,
  • po oddaji naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen v posebnih primerih, ki jih določi ponudnik.

Cene so predstavljene kot Redne cene in Spletne cene. Redne cene so po navadi priporočene prodajne cene proizvajalca oziroma uvoznika ali cene, ki jih sam oblikuje ponudnik. Akcijska cena je cena, ki velja za nakup preko spleta v primeru takojšnjega 100% plačila z gotovino.

V naši spletni lekarni vam nudimo možnost plačila s karticami s Activa, Maestro, MasterCard, Visa in Visa Electron.

Postopek plačila s kartico:

  1. Korak: vnos številke kartice.
  2. Korak: vnos veljavnosti kartice. V primeru, da to zahteva kartica (velja za kartici Master card in Visa), je potreben vnos varnostne kode vaše kartice. Če uporabljate kartico Visa ali Mastercard, je to 3 mestna številka desno od številke vaše kartice (hrbtna stran kartice).
  3. Korak: V primeru, da je politika poslovanja banke, kjer imate kartico (npr. Nova KBM) takšna, da zahteva še eno kodo (8 – mestna koda), se vam odpre novo okno, kjer  s pomočjo ČIP kartice in OTP čitalca pridobite potrebno 8 – mestno kodo.

V primeru, da je politika poslovanja banke drugačna, sledite le navodilom, ki vam jih daje spletna trgovina glede plačevanja s karticami (spletna trgovina vas vodi skozi vse korake plačila s karticami).

PONUDBA IN CENE

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba spletne prodajalne www.toppharma.si  spreminja in ažurira hitro in pogosto. Kljub izjemnemu trudu pri zagotavljanju najbolj ažurnih in točnih podatkov ponudnik na spletni prodajalni www.toppharma.si  ni izključena možnost napačnega podatka o ceni. V teh redkih primerih ali v primerih, ko se cena pri dobavitelju spremeni med samo obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa oziroma mu ponudil najboljšo možnost rešitve situacije.

Preko spletne prodajalne www.toppharma.si  je mogoče naročiti izdelke le za območje Republike Slovenije.

CENE

Spletna cena velja za vse člane spletne prodajalne www.toppharma.si. Član postane vsak z registracijo v spletno prodajalno.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z objavljenimi možnimi oblikami plačila.

logo