POGOJI POSLOVANJA

 

 

 Pogoji poslovanja spletne prodajalne www.toppharma.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), priporočili gospodarske zbornice Slovenije in splošnih kodeksov elektronskega poslovanja.

Pogoji poslovanja določajo pogoje uporabe spletne prodajalne www.toppharma.si (v nadaljevanju "spletna prodajalna"), ki jo upravlja Top Pharma d.o.o., Potok pri Komendi 15, 1218 Komenda (v nadaljevanju "ponudnik").

Spletna prodajalna omogoča nakup prehranskih dopolnil, kozmetičnih in drugih izdelkov na daljavo. Uporabnik spletne prodaje je posameznik, ki izpolni registracijski obrazec in si s tem pridobi geslo za vstop v spletno prodajalno in pravico do nakupa. Kupec je uporabnik, ki preko spletne prodajalne www.toppharma.si opravi nakup.

Ponudnik se zavezuje, da bodo kupcu vselej dostopne naslednje informacije:

  • identiteta podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
    kontaktni podatki, ki uporabniku omogočajo komunikacijo s ponudnikom,
  • bistvene značilnosti blaga,
  • pogoji, stroški in možni načini dostave blaga,
  • jasno in nedvoumno določene cene,
  • možni načini plačila,
  • časovna veljavnost ponudbe ter pogoji in roki za odstop od
  • pogodbe
  • postopek pritožbe

 

Odgovornost
Top Pharma d.o.o. ni odgovorna za posledice uporabe prehranskih dopolnil  in ostalih izdelkov, kupljenih preko spletne prodajalne Top Pharma, ki nastanejo zaradi uporabe, ki ni v skladu z navodili za uporabo teh prehranskih dopolnil in ostalih izdelkov.
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Top Pharma d.o.o. ni odgovorna za motnje v poteku storitve, ki so posledica ravnanja uporabnika (npr. računalnik, okužen z virusi) ali ponudnikov poti oziroma infrastrukture, ki jo uporablja storitev spletna prodajalna www.toppharma.si (npr. izpad delovanja medmrežja).
Pritožbe in spori
Top Pharma d.o.o. deluje v skladu z veljavno zakonodajo in v vsakem trenutku skrbi za uporabnike in kupce. V morebitnih sporih si po svojih najboljših močeh prizadeva za sporazumno rešitev. Vsako morebitno pritožbo lahko kupec naslovi na objavljene kontakte. 
 
Top Pharma d.o.o. se po svojih najboljših močeh trudi zagotavljati ažurnost in pravilnost podatkov na spletni prodajalni www.toppharma.si, a se lahko kljub temu zaradi specifike poslovanja spletne prodajalne, lastnosti artiklov, dostava ali cena spremenijo v tako kratkem času, da podatkov na spletni strani ni mogoče popraviti. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila oziroma sporazumno rešitev.
 
Top Pharma d.o.o. se v vsakem trenutku po svojih najboljših močeh trudi zagotavljati ustrezni slikovni material, opise in navodila izdelkov. Kljub temu so fotografije izdelkov v spletni prodaji Top Pharma simbolične. Na morebitne napake nas lahko uporabniki v vsakem trenutku opozorijo.
Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@toppharma.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
 
Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.
 
Top Pharma d.o.o. lahko v vsakem trenutku spremeni splošne pogoje uporabe portala spletna prodajalna www.toppharma.si, če to zahtevajo vzroki tehnične, komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti.
 
Top Pharma d.o.o. bo o vseh spremembah in novostih svoje uporabnike obveščala na vseh mestih, kjer so objavljeni ti splošni pogoji.

 

 

 

VARSTVO POTROŠNIKOV

V tem poglavju pogojev poslovanja je potrošnik tista fizična ali pravna oseba, ki pridobiva in uporablja izdelke za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. V preostalih poglavjih sta v izrazu kupec upoštevana kupec in potrošnik.

Spletna prodajalna www.toppharma.si deluje v skladu z veljavno zakonodajo in v vsakem trenutku skrbi za uporabnike in kupce. V morebitnih sporih si po svojih najboljših močeh prizadeva za sporazumno rešitev. Vsako morebitno pritožbo lahko kupec naslovi na objavljene kontakte.  

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) zaradi svoje narave izdelki, naročeni preko spletne prodaje Top Pharma niso primerni za vračilo. To določilo ne velja v primeru dostave napačnih izdelkov ali napake s strani ponudnika.

logo