POGOJI POSLOVANJA

Pogoji poslovanja spletne prodajalne www.toppharma.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), priporočili gospodarske zbornice Slovenije in splošnih kodeksov elektronskega poslovanja.

Pogoji poslovanja določajo pogoje uporabe spletne prodajalne www.toppharma.si (v nadaljevanju "spletna prodajalna"), ki jo upravlja Top Pharma d.o.o., Potok pri Komendi 15, 1218 Komenda (v nadaljevanju "ponudnik").

Spletna prodajalna omogoča nakup prehranskih dopolnil, kozmetičnih in drugih izdelkov na daljavo. Uporabnik spletne prodaje je posameznik, ki izpolni registracijski obrazec in si s tem pridobi geslo za vstop v spletno prodajalno in pravico do nakupa. Kupec je uporabnik, ki preko spletne prodajalne www.toppharma.si opravi nakup.

Ponudnik se zavezuje, da bodo kupcu vselej dostopne naslednje informacije:

  • identiteta podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
    kontaktni podatki, ki uporabniku omogočajo komunikacijo s ponudnikom,
  • bistvene značilnosti blaga,
  • pogoji, stroški in možni načini dostave blaga,
  • jasno in nedvoumno določene cene,
  • možni načini plačila,
  • časovna veljavnost ponudbe ter pogoji in roki za odstop od
  • pogodbe
  • postopek pritožbe

VARSTVO POTROŠNIKOV

V tem poglavju pogojev poslovanja je potrošnik tista fizična ali pravna oseba, ki pridobiva in uporablja izdelke za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. V preostalih poglavjih sta v izrazu kupec upoštevana kupec in potrošnik.

Spletna prodajalna www.toppharma.si deluje v skladu z veljavno zakonodajo in v vsakem trenutku skrbi za uporabnike in kupce. V morebitnih sporih si po svojih najboljših močeh prizadeva za sporazumno rešitev. Vsako morebitno pritožbo lahko kupec naslovi na objavljene kontakte.  

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) zaradi svoje narave izdelki, naročeni preko spletne prodaje Top Pharma niso primerni za vračilo. To določilo ne velja v primeru dostave napačnih izdelkov ali napake s strani ponudnika.

Blagovne znamke

Samo zaupanja vrednje blagovne znamke

Top Pharma je farmacevtsko podjetje, ki v Sloveniji trži skrbno izbrana zdravila, medicinske pripomočke, prehranska dopolnila in naravno kozmetiko.

Naši izdelki so izbrani tako, da zadovoljujejo pričakovanja uporabnikov skozi celotni življenjski cikel. Naš cilj je presegati pričakovanja kupcev ob hkratnem dvigovanju dolgoročne kakovosti življenja in bodočih generacij.

Telefon

+386 1 423 27 35

E-pošta

info@toppharma.si

SLEDI NAM POVSOD:

REGISTRIRAJ SE:

Dostava nadslednji dan

Brezplačna dostava nad 30€, vaše naročilo dostavimo do vaših vrat že naslednji dan!

100% varni nakup

Spletna trgovina deluje na najsodobnejših tehnologijah, kar zagotavlja vašo popolno varnost.

Hitra pomoč

Nudimo hitro pomoč pri naročilih in pri splošnih vprašanjih, ki vam onemogočajo takojšni nakup.

logo