Do brezplačne dostave vam manjka še 30,00

Blepha Cura Liposomska suspenzija – 70 ml.

Za lajšanje vnetij očesnih vek ali za dnevno nego očesnih vek.

13,40 z DDV

50 na zalogi

50 na zalogi

BlephaCura® blaži in zdravi vnetja očesnih vek, uporabljamo jo tudi za njihovo dnevno nego in higieno. BlephaCura® vzpodbuja in pospešuje naraven proces zdravljenja pri vnetjih in draženju očesnih vek.

Sestava: sojin lecitin, vitamin A - palmitat, vitamin E, etanol, natrijev klorid, fenoksietanol, prečiščena voda

Uporaba: Priporočamo, da BlephaCura® suspenzijo uporabite dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Za aplikacijo BlephaCura® uporabite bombažne blazinice, ki so kakovostne in se ne plastijo. Da se izognete kontaminaciji, vrat stekleničke ne sme priti v stik z drugimi površinami, posebej še z bombažno blazinico. BlephaCura® suspenzijo na bombažno blazinico nakapljajte z majhne razdalje. Med dnevno nego in higieno očesnih vek s suspenzijo BlephaCura® natančno odstranite vse kraste (zaspančke) in izločke z očesnih vek. Priporočamo, da si pred aplikacijo temeljito umijete roke. Po uporabi bombažno blazinico zavržite. Za vsako veko uporabite novo bombažno blazinico. BlephaCura® suspenzije ne aplicirajte direktno v oči. Ne uporabljajte je na notranji strani vek ali na površini očesa. Uporaba in pogostost terapije z BlephaCura® suspenzijo ni časovno omejena. Kontraindikacije in stranski učinki niso poznani.

Opozorilo: BlephaCura® ni primerna za uporabo pri preobčutljivosti na katero od sestavin.
Rok uporabe in shranjevanje: Rok uporabe je odtisnjen na dnu škatlice in na nalepki stekleničke. Ne uporabljajte po pretečenem roku uporabe. Izdelek po odprtju porabite najkasneje v 4 tednih. Hranite zaščiteno pred svetlobo, pri sobni temperaturi. Hranite nedosegljivo otrokom.

Vsebina: 70 ml.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Blepha Cura Liposomska suspenzija – 70 ml.”

SLEDI NAM POVSOD:

REGISTRIRAJ SE:

5% popust
10% popust
5% popust
10% popust
10% popust
5% popust
30% popust
20% popust
Zavrti kolo sreče!

Z malo sreče do velikega popusta! 🎉

Z igranjem se strinjate s pogoji sodelovanja.

logo