Do brezplačne dostave vam manjka še 30,00

Ben’s 30 – REPELENT ZA INSEKTE Do 5 ur zaščite

Ben’s začne učinkovati takoj in zanesljivo ščiti do 5 ur pred komarji in 4,5 ure pred klopi.

Izdelek je primeren za otroke starejše od 2 let.

Za zaščito obraza pršilo najprej nanesite na dlan in z njo namažite obraz.

Izdelek je zasnovan na vodni osnovi in je brez alkohola.

Ben’s 30 je nevtralnega vonja. Prav tako ne pušča sledi na oblačilih.

9,98 z DDV

50 na zalogi

50 na zalogi

REPELENT ZA INSEKTE Do 5 ur zaščite. Na vodni osnovi, brez alkohola. Ben's 30,  pršilo Tekoči repelent proti komarjem v razpršilu.

Aktivna snov: N,N –dietil-m-toluamid 300g/l Ben's začne učinkovati takoj in zanesljivo ščiti do 5 ur pred komarji in 4,5 ure pred klopi. 

Navodilo za uporabo: Izdelek razpršite enakomerno z razdalje 15 cm na izpostavljene dele, ki jih želite zaščititi. Za podlaket zadostuje 5 pritiskov (1,7 mg/cm2 ). Za zaščito obraza pršilo najprej nanesite na dlan in z njo namažite obraz. Po nanašanju si umijte roke. Ne uporabljajte pod oblačili. Izdelka ne nanašajte okrog oči in ust in na otroške roke. Izdelka ne uporabljajte pri otrocih mlajših od 2 let. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Za daljšo zaščito nanos ponovite, kot preteče čas učinkovitosti, vendar ne več kot enkrat. Če uporabljate sredstva za zaščito pred soncem, nanesite Ben's kot zadnji nanos. Ne nanašajte na sintetiko, plastiko, pohištvo in barve. Lahko poškoduje usnje.

POZOR:  Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme z dolgotrajnimi učinki. Vsebuje Cymbopogon citratus, ext.. Lahko povzroči alergijski odziv. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti samo v originalni posodi. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. NE izzivati bruhanja. Poiščite zdravniško pomoč. Preprečite sproščanje v okolje. Ostanke sredstva in embalažo prepustiti pooblaščenemu prevzemniku nevarnih odpadkov. Serijska številka je označena na dnu izdelka. Uporabno najmanj do konca meseca označenega na dnu embalaže.

Vsebina: 100 ml, brez potisnega plina.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ben’s 30 – REPELENT ZA INSEKTE Do 5 ur zaščite”

SLEDI NAM POVSOD:

REGISTRIRAJ SE:

5% popust
10% popust
5% popust
10% popust
10% popust
5% popust
30% popust
20% popust
Zavrti kolo sreče!

Z malo sreče do velikega popusta! 🎉

Z igranjem se strinjate s pogoji sodelovanja.

logo