Do brezplačne dostave vam manjka še 30,00

Protefix pritrdilni prašek, 20 g

Odličen za preprečevanje manjših težav pri uporabi proteze pri redki slini.

Zelo močna vezava.

Za zanesljivo namestitev.

Nevtralnega okusa.

5,68 z DDV

50 na zalogi

50 na zalogi

Uporaba: Protefix potresemo v tanki plasti in enakomerno na čisto vlažno protezo. Protezo vstavimo v usta in jo pritisnemo ob podlago. Proteza je takoj po vstavitvi v usta trdno nameščena in ostane varno pritrjena cel dan. Če se prehitro zrahlja, potresite malo pritrdilnega praška na protezo in jo ponovno vstavite. Morebitne ostanke praška z lahkoto odstranite s proteze z zobno ščetko pod tekočo vodo. Plastenke ne stiskajte, ker se sicer usuje iz nje prevelika količina praška. Prašek lahko natančno odmerite, če držite plastenko rahlo poševno in s kazalcem potrkate po njej.

Sestava: natrijev alginat, 100 g pritrdilnega praška Potefix vsebuje 100 g natrijevega alginata

Kontraidikacije: preobčutljivost na sestavino.

Stranski učinki:V posameznih primerih ni moč izključiti preobčutljivostnih reakcij na ustni sluznici ali na celotnem telesu. Če sumite, da gre za preobčutljivostno reakcijo, se posvetujte z zobozdravnikom.

Opozorilo: Uporaba proteze lahko povzroči atrofijo čeljusti, zaradi česar se lahko spremeni prileganje in učinek proteze. Redne kontrole pri zobozdravniku so zato nujno potrebne. Uporabljajte samo na zdravi sluznici. Po poteku roka uporabe praška ne smete več uporabljati. Hranite na mestu, ki otrokom ni dosegljivo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Protefix pritrdilni prašek, 20 g”

SLEDI NAM POVSOD:

REGISTRIRAJ SE:

5% popust
10% popust
5% popust
10% popust
10% popust
5% popust
30% popust
20% popust
Zavrti kolo sreče!

Z malo sreče do velikega popusta! 🎉

Z igranjem se strinjate s pogoji sodelovanja.

logo