Protefix aktivne čistilne tablete

32 tablet
Do brezplačne dostave vam manjka še 30,00

6,42 z DDV

500 na zalogi

Ali oddajte naročilo na +386 1 423 27 35

Protefix aktivne čistilne tablete

32 tablet
Do brezplačne dostave vam manjka še 30,00

6,42 z DDV

500 na zalogi

Ali oddajte naročilo na +386 1 423 27 35

Klimatsko nevtralen

Klimatsko nevtralen

DOSTAVA NASLEDNJI DAN

Brezplačna dostava nad 30€, vaše naročilo dostavimo do vaših vrat že naslednji dan!

100% VARNI NAKUP

Spletna trgovina deluje na najsodobnejših tehnologijah, kar zagotavlja vašo popolno varnost.

HITRA POMOČ

Nudimo hitro pomoč pri naročilih in pri splošnih vprašanjih, ki vam onemogočajo takojšni nakup.

Natančna ustna higiena je potrebna, da odstranimo ostanke hrane, ki ostanejo na protezo, ravno tako kot na naravnih zobeh. Če ostanki hrane zaidejo pod protezo, lahko povzročijo boleča vnetja. Naravna ustna flora je zaradi nošenja proteze motena, zato se ustna votlina sma ne more dobro očistiti. V takem primeru je treba torej zaupati dobri zobni krtački in tudi dobrim čistilnim tabletam.

Protefix ® Aktivne čistilne tablete so za čiščenje še posebej primerne, saj imajo močan čistilni učinek in hkrati zmanjšujejo neprijeten zadah. Zaradi svoje sestave Protefix ® Aktivne čistilne tablete vsebujejo dovolj aktivnega kisika, da očistijo zobno protezo samodejno, temeljito in hitro, ne da bi poškodovale protezni material.

Doziranje in način uporabe:

Raztopite eno Protefix Aktivno čistilno tableto  v kozarcu mlačne vode (100-200 ml, približno 35 °C). Nato takoj protezo ali zobni aparat položite v kozarec. Proteza ali zobni aparat mora biti popolnoma pokrita s čistilno raztopino. Čisto in sveže v 3 minutah, dezinficirano v 15 minutah. Čiščenje lahko traja tudi celo noč. Odstranite protezo iz kozarca ter jo dobro sperite pod tekočo vodo. Šele potem si jo namestite v usta.

Prosimo upoštevajte naslednje pomembne nasvete

Čistilne tablete uporabljajte le, ko proteza ni v ustih. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite izven dosega otroških rok.

V primeru, da bi tableto zaužili, takoj poiščite zdravniško pomoč. Hranite na suhem mestu, pri sobni temperaturi, ne višji od 25°C.

Sestavine

kalijev karoat, natrijev karbonat, citronska kislina, glukoza, VP/VA kopolimer, natrijev lavril sulfat, natrijev lavril sulfoacetat, poprova meta.

CI 73015

CE0481

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Protefix aktivne čistilne tablete”

Najboljša znamka

Doppelherz je bil leta 2021 nagrajen s priznanjem TopTen Award za najboljše blagovne znamke v kategoriji Zdravje in dobro počutje.
Poleg tržnega uspeha se upošteva tudi priljubljenost blagovne znamke v dojemanju potrošnikov.

Klimatsko nevtralno pri Doppelherz - u

Vsi izdelki Doppelherz so 100% podnebno nevtralni. Aktivno zmanjšujemo ogljikov dioksid, ki ga oddaja podjetje Queisser GmbH, vendar se mu žal ne moremo popolnoma izogniti. Zato smo s promocijo trajnostnih projektov s strokovnjakom za podnebje ClimatePartner popolnoma odpravili obremenitev okolja, ki jo povzročajo emisije CO2.

Odlično

Inštitut za upravljanje in ekonomske raziskave (IMWF) potrjuje, da ima blagovna znamka Doppelherz posebno visoko stopnjo zaupanja strank. Študija "Najvišje zaupanje" temelji na oceni 6400 blagovnih znamk iz različnih panog v kategorijah resnost, zaupanje, kakovost in priporočila.

6,42 z DDV

500 na zalogi

Ali oddajte naročilo na +386 1 423 27 35

Podobni izdelki

SLEDI NAM POVSOD:

REGISTRIRAJ SE:

logo